23948sdkhjf

Patenterad partikelteknologi för en ny serie ytbehandling

AkzoNobel har utvecklat en patenterad partikelteknologi för en ny serie pulverfärger.

En ökad efterfrågan på mer hållbara metalleffekt arkitektoniska ytbehandlingar har fått AkzoNobel att utveckla patenterad partikelteknik för ett nytt sortiment av pulverbeläggningar. Forskare vid Powder Coatings har utvecklat sortimentet med namnet Powder Coatings har skapat ett sortiment med namnet Interpon D Natural Metals.

Det nya sortimentet har en patenterad stabiliserad partikelteknologi som enligt företaget resulterar i en mer koncentrerad, djupare metallisk finish än konventionella metalliska pulverlackeringar.

– Med detta nya erbjudande gör vi det möjligt för arkitekter och designers att inte bara föreställa sig hur de kan skapa en fantastisk metalleffektfinish, utan också ta itu med sin önskan om en mer hållbar värld genom att övervinna kostnaden och praktiska hanteringsöverväganden för att använda riktig metall, säger Frank Vergeer, forsknings- och utvecklingsdirektör på AkzoNobels Powder Coatings.

Serien är utvecklad för att skydda även de mest utsatta miljöerna och har en bred palett av ytskytt från koppar, mässing, stål och nickel till silver och järn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062