23948sdkhjf

Underhållsdagen: Prevas hjälper företag att lösa sina underhållsutmaningar

Teknikkonsultföretaget Prevas kommer den 19 september infinna sig i Göteborg på Underhållsdagen för att genomföra sin workshop om hur de kan hjälpa företag att nå sina långsiktiga underhållsstrategier.

Med över 1 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och med fokus på produkt- och produktionsutveckling, hjälper Prevas industriföretag att lösa sina underhållsutmaningar.

– Via digitala verktyg och tjänster kan vi hjälpa företag att förutse och förebygga underhållsbehoven snarare än att åtgärda problemen när de väl uppstår, säger James-Dean El Aoud, kvalitets- och processinriktad verksamhetskonsult.

En av de utmaningarna som Prevas ser i branschen är just digitaliseringen. Vissa företag ser det som ett stort kliv att ta än vad det egentligen är. Det är bland annat det som Prevas kommer lyfta i sin workshop på Underhållsdagen.

– Vår utmaning är att hjälpa kunderna övervinna dessa hinder. Vi hoppas kunna ge en djupare förståelse för hur digitala verktyg och dataanalyser kan användas i deras processer. Vi kommer presentera en konkret fallstudie där våra lösningar har bidragit till en förbättrad effektivitet och minskat kostnader.

Vad hoppas ni att deltagarna ska ta med sig efter er workshop?

– Vi hoppas att workshopen ska ge en tydlig förståelse för de möjligheterna som digitalisering och dataanalys kan användas för inom underhåll. Att deltagarna ska känna sig inspirerade och hitta de konkreta verktygen men också nya insikter, säger säger James-Dean El Aoud.

På Underhållsdagen ser de framemot att nätverka med andra branschkollegor och utbyta erfarenheter.

– Det är väldigt kompetenta talare och inför dem så ser vi en fantastisk möjlighet att visa upp våra egna lösningar, säger James-Dean El Aoud och tillägger:

– Men även att få lära utav de här utmaningarna och framgångar som andra företag i branscher står inför men också stått inför.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11