23948sdkhjf

AI står emot AI-attacker bäst

Palo Alto Networks presenterar en ny AI-lösning som kombinerar maskininlärning, djupinlärning och generativ AI.  Med hjälp av dessa kombinerat blir det ett starkare försvar mot AI-genererade cyberattacker.

Precision AI är en egenutvecklad lösning som kombinerar det bästa från maskininlärning (ML) och djupinlärning (DL) med tillgång till generativ AI i realtid.

– Precision AI är nyckeln till ett nytt paradigm inom säkerhet – kanske är det här första gången som vi ser att försvararna ligger steget före angriparna. Vårt plattformskoncept, med integrerade lösningar som både kan skydda oss mot AI och samtidigt dra nytta av AI, blir avgörande för att skapa resultat, säger Nikesh Arora, koncernchef för Palo Alto Networks.

Precis på samma sätt som företag blir effektivare med hjälp av AI så blir även cyberkriminella det. Sofistikerade AI-attacker är svåra att upptäcka med traditionella säkerhetslösningar.

Palo Alto Networks upptäcker dagligen 2,3 miljoner nya och unika hot. Dagligen blockeras 11,3 miljarder hot i det löpande flödet.

Exempel på egenskaper hos Precision AI:

Kontextdriven – förstår verkligen användarens avsikter

Handlingsorienterad – utför och automatiserar åtgärder

Proaktiv – skickar ut varningar och tillämpar lämpliga åtgärder– helt av sig själv

Support – ger produktsupport och skapar supportärenden

Källa:

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112