23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny partner hos Intertechna

Vi förstärker vårt erbjudande på värmekameror & läckagesökning med akustiska kameror via HIKMICRO. Vi vill med vår partner bli starkare på dessa områden och bemöta den efterfrågan som finns samt skapa en möjlighet för våra kunder att välja det alternativ som passar deras verksamheter bäst.

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi har utökat vårt sortiment på värmekameror med flera nya värmekameror från HIKMICRO som är en av marknadens största och ledande tillverkare. 

Värmekameror från HIKMICRO kombinerar hög skärmupplösning och ett ergonomiskt grepp med en användarvänlig programvara som gör deras värmekameror både lättanvända och väldigt exakta i mätvärden.

De flesta som idag redan känner till HIKMICRO är genom jakten och då framför allt via deras kikarsikten eller åtelkameror.

Förutom värmekameror så har vi även tagit in några varianter av akustiska kameror som är ämnade för läckagesökning av luft och gas.

Det sortiment som vi idag fokuserar på är HIKMICROS industrisortiment med instrument som är handhållna men även kameror för fasta installationer.

I sortimentet ingår även värmekameror som är ATEX-klassade och kameror som är speciellt tillverkade för räddningstjänsten.

Urval på sortimentet:

SP60-L25/50
Super-IR
Drivs med HIKMICRO super-IR bildförbättringsteknik som skalar upp upplösningen av värmebilder från 640 × 480 (307 200 pixlar) till 1280 x 960 (1 228 800 pixlar) vid direktvisning med 25 Hz snabb bildfrekvens och vid tagning av foton.

Snabb fokusering på en sekund
Stöd för 5 fokuslägen (laserassisterad AF, kontinuerlig AF, AF, manuell fokusering, pek-AF) med snabb fokuseringshastighet på 1 sekund för att matcha ditt arbetsflöde, optimera bildklarhet och säkerställa mätnoggrannhet.

Temperaturintervall på upp till 2200°C
Med ett mätområde på upp till 2200°C (3992°F) kan den hantera industriella ugnar, eldfasta material och inspektion av verktyg/fixturer vid metallsmältning vid dessa extrema temperaturer. (*SP40H/SP60H)

M60 
Det som utmärker denna kamera är bl.a. hög bildkvalitet
En mycket känslig VOx-detektor (NETD < 35 mK), IR-
upplösning upp till 384 x 288 (110.592 pixlar) ger en tydlig termisk bild av målet.

G61
Wi-Fi-anslutning

Anslut till mobila enheter via inbyggt Wi-Fi för att snabbt dela bilder och videor via HIKMICRO Viewer App.

G60/61 har en mycket känslig VOx-detektor (NETD < 35 mK) med en IR-upplösning på 640 x 512 (327 680 pixlar) ger en tydlig termisk bild av målet.

BX20
ATEX- och IECEx-certifiering

Det är inte bara den egensäkra värmekameran HIKMICRO BX20 som har fått ATEX- och IECEx-certifiering. Dessutom är HIKMICRO en granskad tillverkare av utrustning för farliga platser och får ATEX Quality Assurance Notification (QAN) och IECEx Quality Assurance Report (QAR).

Hög bildkvalitet

BX20 har en högupplöst (256 × 192, 49 152 pixlar) och mycket känslig (NETD < 40 mK) VOx IR-detektor, tillsammans med HIKMICRO SuperIR bildförbättringsalgoritmer för att ge superskarpa värmebilder.

AI76
Ultraljudslokalisering för detektering av tryckluftsläckage och partiell urladdning.

MEMS-mikrofoner med lågt brus och justerbar bandbredd
Med MEMS-mikrofoner med lågt brus och en justerbar bandbredd från 2 kHz till 96 kHz. HIKMICRO AI-serien är ett enkelt och effektivt sätt att omedelbart lokalisera gasläckage och partiell urladdning från högspänningssystem.

För ytterligare info klicka på länken eller kontakta Intertechna.

Vi förstärker vårt erbjudande på värmekameror via HIKMICRO (intertechna.se)

 

Intertechna AB
Industrigatan 1
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561936757

Sänd till en kollega

0.047